Lees alles over de wandelpodcasts hieronder en kies de wandeling die bij je past. Mail om een afspraak te maken en wees welkom. Aan de wandeling zijn geen kosten verbonden. Wel is er na wandeling de mogelijkheid om te genieten van een kop koffie, een broodje of appeltaart in het restaurant van de Eemlandhoeve. Natuurlijk ben je ook welkom om even te komen buurten in de werkplaats van Bob. 

Een nieuw christendom


In deze podcast bestaande uit drie audiofragmenten, werpt Rikko Voorberg een nieuw perspectief op het christendom. Hij neemt je terug naar de ziel van het christendom en voert je langs de vraag: Is God veilig bij jou? Daarin verhaalt hij van een christendom dat niemand buiten sluit en roept hij je op om de lijfelijkheid te omarmen. 

De kunst van het loslaten

Wat als je je religieuze opvoeding of het geloof achter je laat? Hoe doe je dat? Inge Bosscha staat er samen met jou bij stil, met mildheid en aandacht. Want mens, wat ben je mooi. Wat heb je misschien gestreden en gevochten om dat te kunnen worden wat je helemaal niet bent. Maar nu ben jij. Jij bent. Uitdrukkingsvorm van het leven. In drie audiofragmenten neemt Inge je mee en creeert ze ruimte voor jou. 

Op adem komen 


Jan Verduijn is meditatie -en ademhalingscoach bij opademutrecht.nl en in deze podcast helpt hij jou door middel van meditaties en ademhalingsoefeningen te ontdekken dat persoonlijk inzicht, rust en zelfkennis je leiden naar een krachtig en betekenisvol leven. In deze wandelpodcast neemt hij je mee langs thema's als 'vrijheid', 'jezelf (laten) vinden' en het leven in het 'hier en nu'. Het doel: Letterlijk op adem komen. 

Laat je even weten voor welke wandeling je kiest en wanneer je langskomt? Dan ontvangt Bob je met een kopje koffie.

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.