Rikko Voorberg 

Rikko is theoloog, kunstenaar en soms activist. Via kunstinstallaties en geëngageerde acties (o.a. We Gaan Ze Halen​​​​​​​) probeert hij hoop te brengen op plekken waar het schuurt. Onder de naam 'Lazarus staat op'  onderhoudt Voorberg sinds medio 2016 elke (werkdag)ochtend een meditatie, live ingesproken, waarin hij opzoek gaat naar een nieuw soort christendom.  

Inge Bosscha

Inge Bosscha is coach voor kerk en geloofsverlaters en initiatiefneemster van online platform Dogmavrij.nl, waar zij ruimte en inspiratie biedt om in gesprek te gaan over het loslaten van aangeleerde, beperkende religieuze dogma’s op basis van respect en gelijkwaardigheid. Compassie en een persoonlijke zoektocht naar verbinding is wat haar bezielt. 

Jan Verduijn

Jan Verduijn is oprichter en initiatiefnemer van opademutrecht.nl. Binnen op adem Utrecht helpt hij jonge mensen te ontdekken dat persoonlijk inzicht, rust en zelfkennis helpen in het vormgeven van een krachtig en betekenisvol leven.  Door een combinatie van ademhalingstechnieken, meditatieve oefeningen en bewustwording helpt hij mensen te groeien in vertrouwen, rust, zingeving en ontspanning.